Despre noi | Fitness | Aerobic | Masaj | Fit Kid | Dansuri | Alpha Natura | Evenimente


CAN | "MARATONUL KILOGRAMELOR"

Perioada de concurs: 3 octombrie - 10 noiembrie 2016
Clubul sportiv CAN te ajuta sa ajungi la silueta dorita si te premiaza pentru efortul tau prin “MARATONUL KILOGRAMELOR”.
Inscrie-te acum in programul nostru si ai sansa de a castiga premii pe masura.
Achizitioneaza pana la data de 3 Octombrie 2016, unul din abonamentele “FITNESS 12 SEDINTE” sau “AEROBIC 12 SEDINTE” si ai sansa de a te inscrie in concurs !
» poster eveniment
» regulament concurs
» formular de inscriere

Inainte si dupa cu Dan Vintila - Castigatorul concursului "MARATONUL KILOGRAMELOR 2013"

In timpul acestui concurs, am gasit raspunsuri pentru toate intrebarile la care pana atunci nu gasisem raspuns sau raspunsurile gasite, prin ambiguitatea lor, reuseau sa ridice alte intrebari. Rezultatele si beneficiile exercitiilor fizice nu au intarziat sa apara, in numai doua luni, greutatea corporala a scazut cu aproape 10%, respectiv de la 99 Kg, printr-un antrenament sustinut - de trei ori pe saptamana, am atins greutatea mult visata de 89 Kg, mi s-a stabilizat tensiunea arteriala si acum pot savura o ceasca de cafea.
Cu siguranta voi continua antrenamentele de fitness ca si element complementar al unui stil de viata sanatos, deoarece mai presus de orice este sanatatea si starea de bine
Spor la treaba tuturor, va doresc un corp sanatos si armonios!

» Testimonial complet Dan Vintila 
CAN | evenimente

Zilele portilor deschise, la CAN! - va ofera posibilitatea participarii la programe demonstrative de aerobic, fitness, antrenor personal, precum si consiliere nutritie. Accesul este liber pentru dumneavoastra, familie si prieteni.


Aerobic Show - un adevarat spectacol de miscare in ritm de dans, in care exercitiile de tae-bo sunt alese si adaptate pentru orice nivel de pregatire. Stilul prezentat, imbina miscari simple si eficiente care actioneaza pentru toate grupele musculare, ajutand la tonifiere si la pierderea in greutate intr-un mod constant, fara a influenta negativ starea de sanatate. Bucuria miscarii inseamna perseverenta, efort si mai ales atingerea unui scop. E ca o lectie de viata: cand totul pare pierdut, mergi mai departe !! cand simti ca ai castigat, mergi mai departe!!


Tenis de Masa - este un joc sportiv practicat la toate varstele si pe toate meridianele, usor si accesibil, care presupune o mare viteza de reactie si de executie, rezistenta psihica si o buna pregatire fizica a celor care vor sa se perfectioneze.

Va dorim momente cat mai placute si rezultate deosebite, la clubul sportiv CAN!CAN | galerie fotoCAN | TENIS DE MASA

Perioada de concurs: 5 iunie 2015
Clubul sportiv CAN, organizeaza Concurs de Tenis de Masa care se va desfasura in data de 5 iunie 2015, iar inscrierile se fac pana la data de 4 iunie 2015 la receptia salii de fitness sau la numarul de telefon 0268 415 475.
» poster eveniment
» regulament tenis de masa
» regulament competitie


CAN | Weekend Sportiv

Perioada: 24 - 25 august 2013 / 31 august - 1 septembrie 2013
Clubul sportiv CAN, organizeaza evenimentul "Weekend Sportiv" la Centrul Cultural Palamaris.
Activitati in aer liber, ateliere de creativitate si drumetii!
» poster eveniment
» program eveniment


CAN | Concurs "Fit la CAN!"

Perioada de concurs: 10 aprilie - 1 mai 2013
In perioada 10 aprilie - 1 mai 2013, Clubul Sportiv CAN a initiat concursul “Fit la CAN”  pe Facebook, pentru a rasplati fidelitatea clientilor care frecventeaza pagina de Facebook Sport CAN precum si site-ul nostru, www.can.ro.
Castigatoarea premiului Fitness nelimitat valabil 2 luni a fost Macovei Petruta, careia ii dorim antrenamente placute si benefice!
» rezultate concurs

Feed-back Macovei Petruţa - Castigatoarea concursului "Fit la CAN! "

Doresc să vă mulțumesc pentru premiul oferit. Un asemenea concurs se dovedește a fi un bun instrument de marketing deoarece oferta Can este mai vizibilă și condițiile de participare la concurs în sine sunt destul de simple.
De prima oară când am auzit de acest concurs mi s-a părut o idee bună si lăudabilă. Nu m-am așteptat să câștig, dar m-am înscris în concurs pentru că e de admirat ințiativa pe care au avut-o organizatorii concursului față de clienții sălli sau de posibilii clienți.
Mă bucur foarte mult că am caștigat și vreau să mulțumesc Can și fetelor drăguțe de la recepție pentru că m-au anunțat de accest concurs!
Sper să mai fie astfel de inițiative pe viitor.

Mult succes în continuare si multă putere organizatorilor şi personalului pentru noi iniţiative de acest gen!CAN Fit Day

Clubul sportiv CAN a organizat in data de 9 octombrie 2012 evenimentul Fit Day, in cadrul caruia s-au desfasurat activitati precum fit-vibe, tenis de masa, cursuri de nutritie, aerobic, zumba, street dance, fitness cu instructor personal, sedinte de masaj, iar copiii si-au dezvoltat imaginatia in cadrul atelierului de creatie si bricolaj, dar au invatat si pasi de dans participand la programul de zumba pentru copii.CAN & Decathlon Brasov

Centrul CAN a participat activ la weekend-ul sportiv, initiat de magazinul Decathlon Brasov.
Programele de aerobic, fitness si antrenor personal au fost ingredientele de succes ale programului din 2-3 Aprilie 2011.

 

© CAN srl 2009 all rights reserved | :: home :: contact tururi virtuale 360°